Aanschaf

 1. Voordat u een metalen patioset koopt, zorg er dan voor dat u vooraf nauwkeurig uw gewenste ruimte meet. U’ u wilt ongeveer 90cm (3ft) ruimte rond de tafel voor stoelen en personen. Zo kunnen mensen rond de tafel lopen, zelfs als anderen zitten.
 2. Bedenk hoe u uw metalen tuinmeubilair gaat gebruiken. Hoeveel mensen heeft u het nodig om plaats te nemen? Doe je veel vermakelijk?  Vierkante tafels zijn praktischer en passen netjes in uw ruimte.  Ronde vereist veel meer ruimte en kan er vreemd uitzien in een ongelijkmatig gevormd gebied.  Echter, ze zijn veel beter te vermaken, iedereen kan elkaar zien.
 3. Denk na over uw stijl. Heeft u de voorkeur voor een meer formele eethoek of een informele omgeving? Lent zich in uw tuin een bepaald thema aan, zoals hedendaags of rustiek?  Als geld geen voorwerp was, wat zou dan je ideale uiterlijk zijn?  Dit zal u helpen bij het kiezen van de meest passende metalen tuinmeubelen voor uw smaak en levensstijl.
 4. Als u’ re overwegen een glazen blad, gehard glas is veiliger. Het gesmolten glas is gemakkelijker te onderhouden dan transparant, omdat dit glas vingersporen vertoont en meer moet worden gereinigd.
 5. Zorg ervoor dat uw metalen tuinmeubilair verzinkt of verzinkt is om tegen de elementen te beschermen, dit zal het onderhoud tot een minimum beperken.
 6. Koopt u online, don’ t teleurgesteld zijn en kiezen voor een gerenommeerde, gevestigde onderneming, bij voorkeur een specialist. De kwaliteit van metalen tuinmeubilair kan enorm variëren. Een van de belangrijkste redenen voor het kiezen van metaal is vanwege zijn duurzaamheid.  De meubels van lagere kwaliteit zullen roesten en de gelaste verbindingen zullen corroderen, zodat don’ t zal door een koopje worden geslingerd.

Accessoires

 1. Veel mensen zijn terughoudend als het gaat om metalen meubels zoals ze het zien als hard, koud of zelfs klinisch. Kussens, buitentapijten, gordijnen en andere zachte meubels helpen de uitstraling en het gevoel van uw metalen tuinmeubilair te verzachten.
 2. Bij het kiezen van kussens en andere accessoires om uw metalen tuinmeubilair te versieren, kies een kleur uit uw bestaande planten, bloemen of bladeren. Wanneer u accessoires koopt die bij die kleur passen, helpt het om de meubels te laten aansluiten bij de rest van de tuin.
 3. Neem andere metalen of smeedijzeren accessoires op in uw buitenruimte zoals lantaarns, toverlantaarns, plantenbakken of muurkunst. Ook hier wordt het meubilair weer gekoppeld aan de gehele tuin.
 4. Accessoires zijn afhankelijk van de stijl van metalen tuinmeubelen die u&rsquo heeft gekozen en elk thema dat u wilt creëren. Een eigentijdse tuin is minimalistisch dus don’ t overheerst de accessoires en laat het meubilair zelf aan het woord, selecteer vetgekleurde kussenhoezen en kies misschien een feature stuk om nog een ander aandachtspunt toe te voegen.
 5. Als elegantie is wat u’ re mikken op dan kandelaars, sierlijke planters en zelfs een metalen spiegel ziet er prachtig uit. Gebruik wit of crèmezacht meubilair en knipperlichten voor een vleugje romantiek.
 6. Smeedijzeren meubilair in een rustieke tuin biedt eindeloze mogelijkheden voor accessoires. Of het nu’ s Victorian, landhuisje, Oude-wereld Toscaans of zelfs de oude Orient, u’ zult in staat zijn om smeedijzeren stukken die uw meubels en thema aan te vullen. Gebruik smeedijzeren ornamenten, wandbouwbakken, hangende manden, lantaarns en toverlantaarns om uw ruimte te versieren.

Onderhoud

 1. Regelmatige reiniging is eenvoudig, veeg het gewoon af met een zachte, vochtige doek en droog het grondig.
 2. Hoogwaardige moderne metalen tuinmeubilair is behandeld met geavanceerde antiroest technologieën, zodat het roestbestendig is. Als u een probleem ervaart, kan roest met een draadborstel worden weggewreven, maar is zacht. Doe altijd eerst een teststuk en controleer vooraf de instructies van de fabrikant’ s.
 3. Als u uw eigen oude, geschilderde metalen tuinmeubelen schildert, kunt u krassen of spaanders ervaren; schuur het gebied gewoon omlaag en voeg het aan met metaalverf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu