Een geweldige tuin: maak het nog waanzinniger door meubilair toe te voegen

Voor een tuinman is een tuin voor hem of haar een heilige plek. Het is een plaats waar ze krijgen om te genieten van hun groene duim en planten bloemen en planten die bijdragen aan de schoonheid van de tuin. Na een langzame en saaie periode van beplanting, zorgen voor zaailingen en al het andere harde werk, krijgen ze om te genieten van de letterlijke vrucht van hun werk wanneer bloemen, planten, struiken en andere aantrekkelijke planten groeien uit hun tuin perceel.

Tegenwoordig zien tuinen er mooier uit omdat mensen langzaam maar zeker in de trend komen om buitenshuis meubels toe te voegen. Hier zijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de tuin terwijl u zittend op uw comfortabele meubilair.

Kiezen van het juiste type materiaal

Of het nu gaat om hout of metaal; s hout of metaal, kies het geschikte materiaal voor meubilair dat u van plan bent buiten te gebruiken. Zorg ervoor dat u zich concentreert op wat voor weer uw plaats krijgt om het meest te ervaren en ga voor het meest geschikte materiaal. De meeste materialen zijn tegenwoordig echter duurzaam en kunnen de meeste extremen relatief goed doorstaan.

Sommige duurzame kunststoffen hebben echter de neiging om geel te worden of van kleur te veranderen wanneer ze aan wisselende temperaturen en weersomstandigheden worden blootgesteld. Sommige plastic stoelen schilferen vaak van sommige onderdelen af, en het materiaal wordt uiteindelijk zwak en kan geen extra gewicht meer dragen. In deze situatie kunnen plastic stoelen breken en ernstige verwondingen veroorzaken.

Hout is een goed materiaal voor buitenmeubilair omdat het meer geschikt is voor regenachtig of droog weer. Zonder een goede behandeling kan hout echter rotten en lastig worden voor de eigenaar. Houtboren, termieten en andere plagen kunnen zich voeden met het hout waardoor het minder bruikbaar is.

Aluminium en andere meubels gemaakt van metalen zijn ook goed, maar hebben ook een goede behandeling nodig. Constante blootstelling aan regen en andere weersomstandigheden kan oxidatie of roest veroorzaken.

De beste lampen voorbereiden

Om uw tuin’ s visuele aantrekkingskracht veelzijdiger te maken, probeer de beste verlichting toe te voegen. Highlight brandpunten en andere relevante cijfers in de werf. Dingen als beelden, unieke planten, bomen enz. kunnen nuttige brandpunten worden.

Sproeilicht is bijvoorbeeld goed licht in een tuin. Ze kunnen een licht voor een pad worden als je ze langs een kei- of kiezelstenen pad leidt. Je kunt ze ook onder bomen plaatsen, in het bladerdak, boven hangmatten, of je kunt ze zelfs om boomstammen wikkelen. Wees creatief als het gaat om verlichting en zie zelf wat het beste voor u werkt.

Voor specifieke plaatsen die verlichting nodig hebben zoals een patio, of een tuintafel voor kleine diners of snacks hebben ook behoefte aan voldoende taakverlichting. Lichtbronnen zoals kleine en eenvoudige hanglampen kunnen magisch werken in uw tuin of terras.

Focus op brandpunten

De brandpunten zijn hetzelfde met de middelpunten in het huis. Deze coördinatoren zijn interessante plaatsen of stukken in de tuin, patio of binnenplaats die sociale interactie kunnen stimuleren tussen mensen en gasten die uw tuin zien en betreden. Een uitstekend middelpunt in een tuin is een uniek gevormde boom of een zorgvuldig geordend bloemperceel waar iedereen bloemen kan zien die een vorm of een rand vormen.

U kunt van deze brandpunten genieten door banken of stoelen onder bomen te plaatsen. Je kunt er zelfs hangmatten onder plaatsen.

De kracht van een Pergola

Pergola’s zijn vaak de trend in vandaag de dag’ s moderne tuin. Een pergola is een structuur waar wijnstokken en andere rupsplanten kunnen groeien. Eenmaal volledig ontwikkeld, kunnen deze planten de hele pergola dekken, waardoor het een aantrekkelijke brandpunt is.

Hoewel pergola’s open, houten structuren zijn, kunnen u en uw gasten eronder ontspannen door banken en stoelen te plaatsen. De wijnstokken zullen een pergola die een geïmproviseerd dak kan worden volledig bedekken. U kunt zelfs een hangmat onder een pergola bevestigen.

Fantastische vuurtafels

Brandpittafels zijn ook nuttige aandachtspunten om rond een frisse en chique ruimte te bouwen waar u en uw gasten zich kunnen ophangen. Hier’ s een idee voor een tuinopstelling die u kunt proberen met een vuurpittafel.

Kies een geschikt deel in uw tuin of tuin en verzamel vier lange palen. Meet het gebied en vorm een groot vierkant met je berichten. Zorg ervoor dat het gebied is’ t te groot of te klein voor u om de vuurpittafel in het midden van het plein te kunnen plaatsen dat u met de vier palen van vroeger hebt gevormd. Probeer krukken of stoelen binnen het plein toe te voegen.

Het licht van de vuurpittafel zal zeker dim en won&rsquo zijn; t is geschikt voor uw gasten. Om dit te voorkomen, sluit je bovenop de vier palen een aantal sprookjeslampjes aan, die weer een vierkant vormen.

Uw gasten zullen zeker veel te zeggen hebben wanneer ze zich ontspannen en ontspannen in uw nieuwe brandpunt. De kunst hiervoor is creativiteit. Je kunt spelen met ideeën zoals het toevoegen van zand of kleine kiezelsteentjes en het vullen van de hele ruimte op het plein. U kunt ook enkele vlaggen aan de sprookjeslampen toevoegen. U kunt zelfs de kleur van de sprookjeslampen veranderen. Het’ s echt tot u en uw verbeelding.

Tot slot

Probeer meubels toe te voegen aan uw tuin en verwacht de verbazing die zal komen van uw vrienden, familie en gasten. Doe een beetje lezen over landschapsarchitectuur, rangschikking, verlichting, en jij’ zal het gesprek van de stad in een mum van tijd.

Gebruik eenvoudig te maken structuren zoals pergola’s en match ze met meubels. Probeer te bouwen rond een brandpunt zoals een vuurputtafel, een oneven gevormde boom, een miniwaterval, alles in de tuin dat een goed brandpunt kan vormen.

Beeldmateriaal: @jhaland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu