Ontleden van het ontwerp – Alles over bankstellen

Wanneer iemand zijn interieur probeert te versieren, is de kamer die tijdens een renovatie- of verbouwingsproject de meeste aantrekkingskracht heeft, uw woonkamer. Als al uw kamers meisjes waren, dan zijn al uw kamers louter bruidsmeisje, terwijl de woonkamer de bruid is met een prachtige bruidsjurk (de bank), perfect opgemaakt gezicht (de muren), lippen rood geverfd in bessen en bieten extracten (de accentmuur), jukbeenderen gemarkeerd met rouge (muurschilderingen), ogen omrand met kohl voor een nogal mooie vorm (extra meubels), en misschien met een Japanse vouwwaaier (andere showstukken) om de verwarm al deze zware make-up en jurken genereren. Wat we bedoelen is dat de aandacht die je woonkamer voor zichzelf opdoet niets minder dan een bruid is die op haar trouwdag smacht.

En waar elke bruid het meest druk om maakt als het gaat om bruiloft, is haar trouwjurk. Als dat niet perfect is, zal niets perfect lijken. En hoeveel Boeddha ook zei, de grootste wijsheid is door de verschijningen te zien & ldquo; Friedrich Schiller koppelde de menselijke natuur op het moment dat hij zei, & ldquo; Uiterlijk regeert de wereld & rdquo ;.

Dus we zien dat elk renovatieproject het grootste deel van zijn budget gereserveerd heeft voor de meubeleenheden, met de meubeleenheden van de woonkamer, dat wil zeggen de banken, de bijzettafels, de middentafel, de extra zitoplossingen, zoals een rugleuningstoel of een fauteuil of poefs, die de prioriteitskaarten schudden met ingetogen gemak.

Maar genoeg gebabbel, laten we het hebben over de belangrijkste van allemaal, de dominante van alle meubeleenheden – de bank. De bank, die vaak de bank of de davenport wordt genoemd, markeert de migratie van mensen uit de & pack; pack and shift & rsquo; leefstijl die deed denken aan de vroege nomadische tijden. Dit stoere meubel is compleet met een rugleuning en een armsteun. Dit zijn nu de symbolische representatie van het zich hebben gevestigd in het leven. Hoewel bankstellen tegenwoordig een veelvoorkomend maar prominent kenmerk van de meeste huizen zijn, blijven ze nog steeds het kenmerk van luxe in ons leven.

Ergo, er zijn dingen waar we over na moeten denken bij het kopen van een bankstel.

Ontleed eigenschap 1: het materiaal

Banken zijn over het algemeen te vinden in twee belangrijke productievormen: we zien een houten bank of een stoffen gestoffeerde bank. De houten banken zijn over het algemeen gemaakt van hardhout zoals Sheesham, Teak en Mango. Er is een directe evenredigheid tussen de kwaliteit van het gebruikte hout en de levensduur van uw bankstel. Hoe sterker het gebruikte hout, hoe beter de levensduur van uw bank.

Zelfs de met stof beklede bankstelontwerpen hebben een houten frame dat de bekleding op zijn plaats houdt en de nodige sterkte aan uw bank geeft. Het idee van bekleding dateert uit de achttiende eeuw voor Christus, toen die geniale Egyptenaren de tomben van hun farao’s bekleedden voor comfort en stofmaterialen voor de klus koos, bewaard voor meer dan een millennium. Nu is het natuurlijk niet zo dat je bankbekleding door de handen van Egyptenaren is gemaakt, dus het heeft waarschijnlijk niet meer dan een eeuw geduurd en het zal zelfs zo lang meegaan, op voorwaarde dat je goed voor je bank zorgt op een manier die de zorg overtreft. -name routine van een persoon met ocs. Het punt is dat niet elke stof kan worden gebruikt om uw bank te bekleden. De stof moet vlekbestendig, kreukvrij, duurzaam zijn en moet verminderde fadingniveaus hebben. Het assortiment stoffen dat wordt gebruikt als bankbekleding is enorm en gevarieerd, afhankelijk van de kwaliteiten die u zoekt. Een aantal stoffen kan echter worden geclassificeerd als gewone materialen die worden gebruikt voor het bekleden van sofa’s. Deze omvatten leer, kunstleer, vinyl, microfiber, gestructureerd katoen, katoen, polyester en soms nylon.

Ontleed eigenschap 2: het ontwerp

De ontwerpen van de banken zijn rijk en gevarieerd geworden naarmate de technologie beter wordt. Fijne dingen in het leven worden op prijs gesteld, net als de van tralies voorziene, filigraan, bloemige en geometrische ontwerpen in het kader van de houten bank. De ingewikkelde ontwerpen afgeleid van barokke bouwstijlen van een opzichtig en weelderig Frankrijk onder het bewind van Lodewijk XVI, houden ons altijd op verbaasd. Rococo-ontwerpen, of hun afgezwakte tegenhanger, de neoklassieke ontwerpen, beïnvloed door de Etruskische periode, die te vinden zijn als afgeleid van de gestroomlijnde Griekse architectuur, doen ons met ontzag snakken. De ontwerpen zijn veel, variërend van middelmatig tot uitzonderlijk. Culturele inspiraties en invloeden van de koningen van weleer worden nog steeds gezien in de gravures van de bankstellen.

Als het gaat om met stof beklede banken, zijn de Chesterfields, het tuften, de kleur, de print en het weefpatroon waar we ons op richten. Het ontwerp in het houten frame van de bank – de rolarm, de magazijnhouder, de opbergdozen onder de stoel zijn de ontwerpen die de show stelen.

Ontleed eigenschap 3: het formaat

Sofa set ontwerpen zijn vaak te vinden in drie grote maten. Van één zitplaats tot driezitter, of het koopje tussen deze twee – de tweezitterbanken worden vaak gezien rond de huizen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruimte en de bruikbaarheid van het ontwerp, is gekozen voor een bepaald bankstelontwerp.

Ontleed eigenschap 4: de evolutie

Een eeuwenoud meubelstuk dat zichzelf verenigbaar heeft gehouden met de tijdwensen en de steeds veranderende, soms grillige eisen van de samenleving, kan dit alleen doen als het ontwerp wordt aangepast aan de vraag van de gebruikers. Bankstellen die we vandaag zien, zijn niet alleen mooie meubelstukken die er in uw woonkamer zijn om gewoon te zitten en er mooi uit te zien. Deze zijn geëvolueerd en uitgegroeid tot slaapbanken. Deze uitschuifbare banken zijn slechts het eerste inzicht in het ware potentieel van de bankstellen. Ze hebben veel multi-utilitaire aspecten, met hun zijzakken en opbergdozen onder de stoel.

Dus we zien, de bruiden van vandaag zijn niet blij alleen de mooiste persoon in een feest te zijn. Ze behandelen alle regelingen en regeren de wereld als de koninginnen die ze zijn. Bankstellen, de koningin (of, laten we zeggen, koning?) Van het interieur van uw woonkamer hebben grote transformaties doorstaan ​​om nog steeds de meest gevraagde meubelunit aller tijden te zijn en nog steeds geweldiger te zijn dan ze al zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu